Qui som

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana es crea l’any 2015. Aquesta associació reuneix els rotatius que s’editen periòdicament a les comarques de Castelló, València i Alacants. Els 13 periòdics comarcals que la integren editen mensualment 93.000 exemplars i sumen un total de 170.000 lectors, amb un promedi de 500 pàgines setmanals dedicades a la información de proximitat. El sector dona feina directament a un total de 65 treballadors i genera negoci amb impremtes, quioscos, llibreries, transport i d’altres serveis adicionals.

La Premsa Comarcal Valenciana és la premsa de proximitat. Els periòdics de casa. La premsa per a tota la família. Escrivim i publiquem històries d’allò que ens rodeja, de les nostres pròpies comunitats, dels nostres veïns. Som l’instrument d’interrelació social als nostres àmbits de cobertura. I líders en difusió en cada comarca. A més, cadascuna de les capçaleres de la Premsa Comarcal és el referent a la seua zona d’influència.
Ningú parla ni escriu ni publica tant sobre els nostres ajuntaments, les nostres festes, la nostra cultura, les nostres reivindicacions històriques. Ningú com la Premsa Comarcal per ser els notaris del pas del temps a les nostres poblacions. Les nostres hemeroteques reuneixen els últims 60 anys de la història quotidiana dels nostres pobles. I volem seguir contant-la molts anys més, per això ens hem unit.

Tarifas Comarcal 16-17.indd

 

Anuncios